Viziune

Scopul acestui proiect este de a ajuta membrii comunitatii sa foloseasca resursele existente si sa invete sa dezvolte noi moduri si mijloace prin care sa isi imbunatateasca nivelul de trai. Mai mult decat ridicarea standardului de viata, se doreste expunerea comunitatii la un model de viata crestina biblica, si la mesajul evangheliei in tribul semi-nomad Karamojon.

 

Pentru atingerea acestor scopuri, din 2013, de cand a inceput si constructia bazei de misiune, in fiecare primavara si vara timp de o luna, echipe de misiune cu tineri crestini din diferite zone ale Romaniei si nu numai, s-au implicat in:

 

  • - constructie,
  • - in activitati de vacanta pentru copiii din sat,
  • - vizite in scoli,
  • - si actiuni de ajutorare a familiilor nevoiase.

 

 

Toti cei implicati in proiectul Impreuna pentru Africa suntem constienti ca investitia cea mai durabila si cu cel mai mare impact este in oameni si de aceea dorim sa construim aceasta baza de misiune permanenta, prin care vietile cat mai multor oameni sa fie transformate in bine, astfel ca si investitiile care se fac in constructiile cladirilor nu se doresc a fi altceva decat un mijloc de a ajuta si de reabilita comunitatile din acea zona pe termen lung.

 

Visam prin credinta sa putem finaliza proiectul bazei de misiune pana in anul 2018. Pentru acest deziderat avem nevoie si de implicare dvs activa.

Indiferent de modul cum doriti sa va te implicati si indiferent de suma pe care doriti/ alegiti sa o doneti(orice suma conteaza si orice gest incurajeaza), intreaga echipa de pe teren a proiectului, vrem sa iti multumim pentru interesul manifestat si ne rugam ca Domnul sa te binecuvinteze si sa iti rasplateasca, prin gestul tau de azi ai intrat in mare familie a misionarilor.