Roaga-te

Am vazut de-a lungul anilor cât de frumos răspunde Dumnezeu rugaciunilor și ne dorim să știm că avem alături de noi oameni care se roagă pentru noi și pentru tot ce înseamnă proiectul Împreună pentru Africa.


Dacă vrei să te implici formând un grup de rugăciune pentru această lucrare sau rugându-te individual, scrie-ne! Vom fi încurajați să știm că suntem susținuți în rugăciune în mod constant!


Pentru a afla motivele noastre de rugăciune actualizate, abonează-te la newsletter-ul nostru și ne vom strădui să trimitem în mod regulat un e-mail cu motive de rugăciune specifice.

Vino cu noi!

Îți place să fii în mijlocul oamenilor? Vrei să Îl cunoști într-un mod nou pe Dumnezeu? Vrei sa Îl slujești și într-un context cultural diferit? Ești dispus să renunți la confortul cu care ești obișnuit acasă? Te întrebi dacă misiunea transculturală este pentru tine?


Indiferent de pregătirea și calificările pe care le ai, dacă ai inima gata de slujire, cu siguranță vom avea nevoie de ajutorul tău!


Scrie-ne un e-mail pe adresa: pentruafrica@gmail.com și îți vom trimite mai multe informații și detalii despre misiunile pe termen scurt pe care le organizăm în fiecare an în Uganda.


Dacă știi că Dumnezeu te cheamă să Îl slujești în misiunea transculturală pe termen lung, scrie-ne! Ne vom ruga și vom discuta posibilitățile de a lucra împreună în proiectul Împreună pentru Africa.