Este mai ferice sa dai decat sa primesti

 

Anul 2016 a adus si o noua ocazie de a fi de folos oamenilor din zona! Astfel am intrat in parteneriat cu „Grain for Pain”, organizatie care daruieste  cereale, respectiv sorg,  poporului din Sudanul de Sud, tara puternic marcata de razboi si conflicte. Pentru multi sudanezi, vecinii nordici ai Ugandei, sacul cu cereale primit prin „Grain for pain” reprezinta un ajutor vital pentru ca foametea si criza de mancare sunt realitatile crunte cu care se confrunta zi de zi. Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta, familiile sudaneze au fost ajutate cu 30 de tone de sorg de la ferma din Uganda, iar urmatorul transport va fi trimis indata ce recolta este pregatita.

In scurte cuvinte proiectul Hranim Sudanul este dedicat special acestei colaborari care constă în trimiterea in fiecare an din Uganda spre Sudan a unei cantitati tot mai mari de Sorg si alte alimente produse la ferma, pentru hranirea fraților nostri din Sudan macinații de război, de sărăcie adâncă, de lipsuri si foame.

 

Indiferent care este motivul vizitei tale pe acest site, te invitam sa faci parte impreuna cu noi la acesta frumoasa colaboare prin:

1. Rugaciune – o rugaciune sincera si dintr-o inima calda ajuta ca tot ceea ce plantam sa cresca in armonie, atat colaborarea noastra dar si ceea ce plantam in pamant.

2. Sustinere financiara – indiferent ca vei cumpara un sac de produse, sau vei contribui la plantare, la cumpararea semintei pentru a planta, sau la largirea acestei ferme agricole pentru a putea produce mai multe grane, vei fi parte a lucrarii impreuna cu noi.

3. Spune mai departe- spunele si altora despre acest proiect cheama si pe alti in colaborare cu noi.

Multumesc lui Dumnezeu pentru acest proiect de colaboarea cu fratele meu Alin Vrancila si echipa sa Grain for Pain, ne simtim onorati si binecuvantati de acest privilegiu și sperăm ca dincolo de toate scopul care ne mana pe fiecare este acela de a da Glorie lui Dumnezeu.